> Follow us on Twitter
> Follow us on Facebook
> Follow us on Pinterest
Lucky You wint etalagewedstrijd
11-01-2016

Lucky You Fashion uit de Hoogstraat is de gelukkige winnaar van de etalagewedstrijd van Winters Weert. Kwartiermaker Nienke van Gerwen van Centrummanagement Weert heeft dit donderdag 7 januari aan de betreffende ondernemer bekend gemaakt.

Tijdens Winters Weert, de periode van Sinterklaas tot de jaarwisseling, werden voor bezoekers van de binnenstad tal van activiteiten georganiseerd. Op de achtergrond werden ook ondernemers actief betrokken, onder meer door een etalagewedstrijd. Lucky You won de wedstrijd vanwege de zichtbare originaliteit en creativiteit in hun kerstetalage. Achter de ramen stonden paspoppen met speciale rokken van kerstbomen, versierd met lampjes, pluimen en andere versierselen, poserend op authentieke houten kratjes. Aan de voorzijde waren feestelijke guirlandes met stijlvol gekleurde kerstballen opgehangen. De warmte van kerst straalde van de winkel af.

Centrummanagement maakte verder bekend dat VT Mode uit de Muntpromenade en Hema op de Nieuwe Markt de top drie van de mooiste kerstetalages afmaakten.

Winters Weert succes
Centrummanagement blikt terug op een periode met diverse sfeervolle activiteiten. Op de kleine podia verspreid over het centrum stond tijdens de drukke koopmomenten gevarieerd entertainment waar bezoekers enthousiast op reageerden. De evenementen Midnight Shopping en Marktrecht voor elke Weertenaar, de winterse vrijmarkt, werden druk bezocht en de winkelstraten waren goed gevuld met winkelende bezoekers.

Ook activiteiten buiten het winkelcentrum, zoals de ijsbaan in het Franciscushuis en Lounge 1461 in de Paterskerk, zijn begin januari ten einde gekomen. Ook deze organisaties spreken van een sfeervolle Winters Weert-periode met veel bezoekers.

 
Winkelstad Weert  Winkeloverzicht  Koopzondagen