> Follow us on Twitter
> Follow us on Facebook
> Follow us on Pinterest
Centrum Weert Promotion
Centrum Weert Promotion is een vereniging van meer dan 170 ondernemers uit de binnenstad die zich tot doel gesteld heeft om samen met andere private partners en de gemeente het bezoek en verblijf in de binnenstad te stimuleren en aangenaam te maken.

Centrum Weert Promotion organiseert iedere koopzondag  - de laatste zondag in de maand – een activiteit om voor voldoende levendigheid in het centrum te zorgen. Winkelen in Weert is fun en daar dragen de winkeliers en horecaondernemers van CWP in meerdere opzichten toe bij.

Daarnaast organiseert CWP een aantal jaarlijks terugkerende evenementen die niet alleen bezoekers trekken uit eigen stad of de regio, maar zelfs van ver daar buiten. De braderie in Weert bijvoorbeeld is geen kopie van de weekmarkt maar een braderie van en door winkeliers en horeca.

Het Huis van St.-Nicolaas dat jaarlijks in het museum wordt georganiseerd komt tot stand in nauwe samenwerking met de gemeente en sponsors en ontvangt jaarlijks duizenden kinderen en hun ouders. Centrum Weert Promotion zorgt voor een Warm Welkom in Weert  - en dat is niet zomaar een slogan, het is zoals Weert voelt en zoals de ondernemers het ook graag willen uitdragen.
U als bezoeker van Weert, zult dat zeker gaan ervaren.

De voordelen van een lidmaatschap op een rijtje
• Collectieve promotie Weerter binnenstad
• Meer evenementen in de binnenstad
• Financieel voordeel voor leden
  - Deelnamekorting braderie
  - Deelnamekorting Keurmerk Veilig Ondernemen
  - Deelnemekorting winkel en uit gids
  - Deelnamekorting gezamelijke Limburger advertentie

Voor meer informatie over het lidmaatschap mail naar cwpnieuws@live.nl

 

 
Winkelstad Weert  Winkeloverzicht  Koopzondagen