> Follow us on Twitter
> Follow us on Facebook
> Follow us on Pinterest
Doe mee met winkelstadweert.nl

Heeft u een winkel, horeca-gelegenheid of evenement in Weert en bent u op zoek naar een kanaal om nieuwe klanten te bereiken, dan zit u bij Winkelstadweert.nl helemaal goed!
Samen zorgen we voor meer bekendheid, meer bezoekers en meer omzet. Winkelstadweert.nl geeft een actueel overzicht van winkels, nieuws, acties & evenementen uit Weert.

De voordelen


  • Gemak! U hoeft alleen uw actie aan ons door te geven en wij zorgen dat deze op een aantrekkelijke manier wordt gepost via onze diverse media.
  • Samen meer en makkelijker klanten bereiken.

  • Samen met andere winkeliers via 1 kanaal promoten van onze gezellige stad Weert.

  • Vergroten zichtbaarheid en vindbaarheid van uw bedrijf

  • Interactie mogelijk met volgers / fans
  • Snel en effectief adverteren op gunstige tijdstippen
  • Makkelijk zelf uw gegevens aanpassen.
  • Met een eigen inlogcode kunt u zelf uw afbeelding, omschrijving en gegevens wijzigen, wanneer u maar wilt.
    Met het Large Abonnement kunt u ook een advertentie op de homepage plaatsen en zelf aanpassen. Iedere deelnemer krijgt het logo van de website digitaal aangeleverd voor eigen promotiemiddelen. 
 

Hoe kan ik meedoen met Winkelstadweert.nl?

(Alle prijzen zijn excl. btw)Nieuwsflits

Winkelstadweert gaat in 2014 haar werkzaamheden verder uitbreiden! We gaan onder andere samenwerken met weertdegekste.nl en metonsinweert.nl. Samen meer en makkelijker klanten bereiken! Onze reporters lopen wekelijks in de stad en melden de laatste nieuwtjes en tips. Hiernaast kun je voor 50 euro (excl. btw.) per advertentie per maand een advertentie plaatsen.

Ook meedoen?

Schrijf je in via het online inschrijfformulier.
Wij nemen daarna spoedig contact met u op.


Opzeggen abonnement

Alle abonnementen worden aan het einde van de contractduur verlengd voor de periode van 1 jaar. U krijgt altijd een bericht van ons. Wilt u niet meer verlengen? Neem dan contact met ons op per telefoon of e-mail. Stuur een e-mail naar info@winkelstadweert.nl. Of neem contact op met Hans Corstjens, Buro Beeldvang.
Tel. 0495 - 544893. 
Winkelstad Weert  Winkeloverzicht  Koopzondagen